WEB Prijava turista

Korisničko ime

Lozinka


Galerije

  Drače Drače Drače by Boris Jović

Obveze iznajmljivača

 • Plaćanje paušala za turističku pristojbu

  Osobe koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu ili na OPG-u plaćaju godišnji paušalni iznos turističke pristojbe za svaki krevet (glavni i pomoćni) i smještajnu jedinicu u kampu i kamp-odmorištu odnosno prema kapacitetu u objektu za robinzonski smještaj. Evidencija naplate paušala turističke pristojbe vodi se putem sustava eVisitor u kojem obveznici mogu preuzeti uplatnice za plaćanje.

 • Turistička članarina

  Pravilnik o godišnjem paušalnom iznosu članarine za osobe koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu i o obrascima TZ za plaćanje članarine turističkoj zajednici propisuje sljedeće visine godišnjeg paušalnog iznosa članarine:


Potpore TZO Janjina

 • Potpore TZO Janjina

  Poštovani,

  sve zahtjeve za sufinanciranje aktivnosti koje su u skladu sa zadaćama turističkih zajednica uputite na službene adrese turističkog ureda u Janjini.


Natječaji HTZ i MINT

 • Potpore i krediti MINT

  Sve aktualne natječaje možete pronaći na linku u privitku.

 • POTPORE HTZ

  Na linku u privitku možete naći objavljene pozive za podnošenje prijava na otvorene natječaje HTZ.


Dokumenti TZO Janjina

 • PRAVNI OKVIR

  Na linkovima u nastavku možete naći sve aktualne zakonske propise vezane za ugostiteljstvo i turizam. 

 • PLAN RAZVOJA TURIZMA PELJEŠCA

  U želji da se povećaju današnje ekonomske učinke povezane s turizmom i turističkim privređivanjem, odnosno stvore bitne pretpostavke dugoročne tržišne održivosti turističkog razvoja na području svoje ingerencije, TZ općina Orebić, Ston, Janjina i Trpanj pristupile su izradi dva dokumenta:


O TZO Janjina

 • PPS projekt - prijava članova

  Poštovani,

  HTZ pokrenula je projekt podizanja konkurentnosti hrvatskog turizma kroz PPS koncept, koncept produljenja pred i posezone.

  Poluotok Pelješac i otok Korčula kandidirali su zajedničku destinaciju naziva "Korčula & Pelješac".

  Za sudjelovanje u projektu definirano je razdoblje rada Vaših objekata od 15.05. do 30.06. i od 01.09. – 15.10. Ukoliko imate više objekata koji se zatvaraju u različito vrijeme u obrascu navedite one koji radu u navedenom razdoblju. 

  Ukoliko ste zaintereirani za sudjelovanje u PPS klubu "Korčula & Pelješac" potrebno je ispuniti obrazac u privitku i dostavit ga u turistički ured u Janjini.

 • Turističke zajednice

  Turističke  zajednice su interesne zajednice koje je formirala Vlada RH i Ministarstvo turizma radi poticanja razvoja turizma. Turistička zajednica ima zakonski određene zadaće, a osnovne su promocija turizma s ciljem povećanja turističkog prometa, poboljšanje uvjeta boravka gostiju  (u smislu implementacije novih turističkih proizvoda, organizacije manifestacija i uređenja mjesta), informativna djelatnost i, općenito, podizanje kvalitete turističkog proizvoda.

Pretraga smještaja

Ostanite u kontaktu
Poveznice

Hrvatska turistička zajednica
TZ Dubrovačko-neretvanske Županije

   Visit Pelješac