WEB Prijava turista

Korisničko ime

Lozinka


Galerije

  Janjina Janjina Osobjava

O TZO Orebić

 • Turističke zajednice

  Turističke  zajednice su interesne zajednice koje je formirala Vlada RH i Ministarstvo turizma radi poticanja razvoja turizma. Turistička zajednica ima zakonski određene zadaće, a osnovne su promocija turizma s ciljem povećanja turističkog prometa, poboljšanje uvjeta boravka gostiju  (u smislu implementacije novih turističkih proizvoda, organizacije manifestacija i uređenja mjesta), informativna djelatnost i, općenito, podizanje kvalitete turističkog proizvoda.

 • Promotivne aktivnosti

  Promocija je  jedna od  glavnih zadaća sustava turističkih zajednica.

 • Manifestacije

  Organizacija manifestacija je također jedna od važnih aktivnost turističkih zajednica jer se njima upotpunjuje turistička ponuda te se izravno utječe  na povećanje zadovoljstva boravka gostiju na destinaciji.

 • Više od 30% sredstava za uređenje mjesta

  Prema odredbama Zakona o boravišnoj pristojbi (NN 152/08), turističke zajednice 30% prihoda od boravišne pristojbe izdvajaju za uređenje mjesta, a transferiraju se u proračun općine Janjina. 

 • Turistički informativni centri

  U sklopu informativne djelatnosti, na 2 informativna punkta, obavlja se prikupljanje kao i obrada podataka o turističkim dolascima i ostvarenim noćenjima. Prikupljeni podaci koriste i kao osnova za kontrolu naplate boravišne pristojbe.

 • PPS projekt - prijava članova

  Poštovani,

  HTZ pokrenula je projekt podizanja konkurentnosti hrvatskog turizma kroz PPS koncept, koncept produljenja pred i posezone.

  Poluotok Pelješac i otok Korčula kandidirali su zajedničku destinaciju naziva "Korčula & Pelješac".

  Za sudjelovanje u projektu definirano je razdoblje rada Vaših objekata od 15.05. do 30.06. i od 01.09. – 15.10. Ukoliko imate više objekata koji se zatvaraju u različito vrijeme u obrascu navedite one koji radu u navedenom razdoblju. 

  Ukoliko ste zaintereirani za sudjelovanje u PPS klubu "Korčula & Pelješac" potrebno je ispuniti obrazac u privitku i dostavit ga u turistički ured u Janjini.

Pretraga smještaja

Ostanite u kontaktu
Poveznice

Hrvatska turistička zajednica
TZ Dubrovačko-neretvanske Županije

   Visit Pelješac